Filozófiánk

Cégünk küldetése, hogy vevőink részére egészséges, tápanyagokban gazdag, ízletes termékeket biztosítsunk kedvező áron, úgy, hogy ezeket a termékeket - melyek különösen érzékenyek a kiolvadásra - a hűtőlánc megszakítása nélkül, biztonságosan és kényelmesen megvásárolhassák.

Kik vagyunk

A Family Frost kft. az Eismann cégcsoport tagja, így Európa egyik vezető cége a mélyhűtött termékek direkt értékesítése területén. A magyarországi cég 1991-ben alakult, és gyors fejlődés eredményeként alakította ki az egész országra kiterjedő hálózatát. Cégünk 19 depóval és több mint 300 mozgóbolttal rendelkezik.

Hogyan dolgozunk

A Family Frost mozgóboltjai a hét előre meghatározott napján és időpontjában keresik fel a vevőket. Ez a nap és a napon belüli időpont minden héten azonos, így vevőink biztosan számíthatnak arra, hogy ebben az időpontban a házuknál beszerezhetik mindazokat a mélyhűtött termékeket, melyekre a héten szükségük lehet. Eladóink készséggel állnak a vevők szolgálatára akár a termékek kiválasztásában, akár elkészítési tanácsokkal vagy a termékek összetételével kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Milyen termékek szerepelnek kínálatunkban

Megalakulásunk óta cégünk a magyarországi jégkrémpiac meghatározó szereplője, de termékeink között nem csak jégkrémek, hanem széles választékban zöldségek, hústermékek, készételek és sütemények is megtalálhatók. Áruválasztékunkban sok olyan termék is szerepel, mely kizárólag a Family Frostnál található meg, és amelyek a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik.