Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok recept

Hozzávalók / 4 adag:

• 8 db Family Frost csirkecomb
• 350 g tejföl
• 1 ek mustár
• 1 ek ételízesítő
• bors ízlés szerint
• 3 gerezd fokhagyma
• 5 dkg vaj
• 1 dl napraforgó olaj
• 20 dkg sajt (reszelt)

 


 

Elkészítés:

1. Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
2. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
3. Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
4. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.
• sütési hőfok: 180°C

Family Frost dallamFacebook