Borsós-halas egy tál

Hozzávalók:

2 evők. Mustár
1 db citrom
80 dkg Family Frost-os halfilé

2 evőkanál olaj
25dkg Family Frost-os zöldborsó
2 dl tejszín
1 dl fehérbor
1 csokor snidling
3 db csili paprika

Elkészítés:

A páchoz keverjük össze a mustára a citrom kicsavart levével a halat vágjuk, nagyobb darabokra óvatosan tegyük, a pácba majd hagyjuk állni a hűtőben legalább 1 órát. Kenjük ki tűzálló edényt olajjal. Szedjük bele a halat, borsót majd keverjük össze. Öntsük a halra a tejszínt és a bor keverékét majd szórjuk rá a felaprított snidlinget és a csilit. Sózzuk meg ízlés szerint és süssük 180 fokos sütőben 30 percig. Remekül illik hozzá a krumplipüré.

< vissza