Gőzölt halfilé spárgával

Hozzávalók:

- 1 csomag Family Frost pangassius halfilé
- 1 csomag Family Frost spárga
- só,bors
- 2tk. porcukor
- 1dl majonéz
- 1 narancs reszelt héja és leve
- 4ek. tejszín

Elkészítés:

A halfiléket leszárítjuk.A spárgát megtisztítjuk és ráccsal ellátott gőzölőedénybe állítjuk, kissé megsózzuk és porcukorral meghintjük.2 dl vizet töltünk az edénybe, és jól lezárjuk.A víz felforrásától számított 10 percig pároljuk.A halfiléket kissé megsózzuk, feltekerjük és a spárgára helyezzük, majd az edény t ismét lezárjuk.További 5 percig gőzöljük, ezután leemeljük az edény tetejét.
A majonézt összekeverjük a narancshéjjal és a narancslével, majd hozzáadjuk a durvára vágott zöld borsot.A tejszínt kemény habbá verjük, a majonézbe keverjük, és az egészet kissé megsózzuk.A spárgát 4 előmelegített tálra helyezzük,a közepére halmozzuk a halfilét, végül ráöntjük a majonézt.

Köretként Family Frost Bagett vagy Bagett mix ajánlott.

< vissza