Sült lazac zöldbabbal

Hozzávalók:

4 szelet Family Frost-os lazacfilé
1 db citrom

Őrölt színes bors
5 evők. olíva ólja
40 dkg Family Frost-os zöldbab
10 db fekete olíva bogyó
20 dkg koktélparadicsom
30 dkg spagetti
Bazsalikom díszítéshez

Elkészítés:

A lazacfiléket sózzuk, borsozzuk, meg majd tegyük egy tálba őket. Facsarjuk, rájuk a citrom levét locsoljuk meg az Oliva olajjal. Fedjük le és tegyük hűtőbe 2 órára. A babot pároljuk meg kb.5 percig forraljuk majd szűrjük le és öblítsük le hideg vízzel és pirítsuk meg 2 evőkanál olíva olajon. adjuk hozzá a felszeletelt olíva bogyókat és a félbevágott paradicsomot majd sózzuk, borsozzuk. a spagettit főzzük ki sós vízben majd szűrjük le és tartsuk melegen. a bepácolt halat tegyük, sütőpapírral kibélelt tepsire majd süssük 210 fokra előmelegített sütőbe kb. 10 percig. Ha kész tálalhatjuk, majd díszítjük friss bazsalikommal.

< vissza