Borsós-halas egy tál

Hozzávalók:

  • 2 evők. Mustár
  • 1 db citrom
  • 80 dkg Family Frost-os halfilé
  • 2 evőkanál olaj
  • 25dkg Family Frost-os zöldborsó
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl fehérbor
  • 1 csokor snidling
  • 3 db csili paprika

 


 

Elkészítés:

A páchoz keverjük össze a mustára a citrom kicsavart levével a halat vágjuk, nagyobb darabokra óvatosan tegyük, a pácba majd hagyjuk állni a hűtőben legalább 1 órát. Kenjük ki tűzálló edényt olajjal. Szedjük bele a halat, borsót majd keverjük össze. Öntsük a halra a tejszínt és a bor keverékét majd szórjuk rá a felaprított snidlinget és a csilit. Sózzuk meg ízlés szerint és süssük 180 fokos sütőben 30 percig. Remekül illik hozzá a krumplipüré.

Family Frost dallamFacebook