Hozzávalók / 4 adag
- 50 dkg sertés rövidkaraj
- 50 dkg Family Frost zöldborsó
- 50 dkg Family Frost gomba szelet
- 20 dkg csirkemáj
- 2 szelet bacon
- 1 db paradicsom, 1 kis fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma
- Só ízlés szerint, Bors ízlés szerint
- 3 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A sertéskarajt felszeleteljük (én picit átklopfoltam, mert így hamarabb megsül, és omlósabb lesz a husi).
- Megsózzuk, és jól beborsozzuk őket.
- Felforrósított olajban közepes lángon megsütjük a hússzeleteket. Amikor kész, kiszedjük, és félrerakjuk őket.
- A megmaradt zsiradékba megdinszteljük az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
- A bacon szalonnát, gombát is hozzáadjuk, piros paprikával, sóval és őrölt borssal fűszerezzük. Pici vízzel felöntjük, amíg készül az étel, folyamatosan pótoljuk a vizet, hogy jó kis szaftja legyen.
- Amikor a gomba félig megpuhult, hozzáadjuk a zöldborsót, majd a feldarabolt csirkemájat és a paradicsomot.
- Készre főzzük.
- Főtt krumplival vagy rizzsel tálaljuk.