Hozzávalók:

  • 4 szelet hal (Pangassius, Vörössügér filé, lazac)
  • 1 mokkáskanál fűszerpaprika
  • 1 mokkáskanál szárított kapor
  • 1 mokkáskanál fokhagymapor
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 evőkanál olaj

 


Elkészítés:

A halszeleteket megmossuk, besózzuk, megszórjuk a fűszerekkel. A hagymát meghámozzuk, és felkarikázzuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Olajat cseppentünk egy nagydarab alufóliára, rátesszük a halat, a hagymát, és becsomagoljuk. A halat a sütőben kb. 15-20 percig sütjük. Készíthetjük a szabadban, grillrácson is.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva

Family Frost dallamFacebook