Hozzávalók:

  • 4 egész hal (kb. 80 dkg) – vörössügér
  • 6 evőkanál citromlé
  • 4 ág kakukkfű
  • 4 kis ág rozmaring
  • 1 rúd fűszeres vaj
  • 1db fokhagymás Family Frost bagett

 


 

Elkészítés:

A halat megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül megcsepegtetjük citromlével és sóval beszórjuk. A kakukkfű és rozmaring ágait leöblítjük.
A vajat szeletekre vágjuk, mindegyik halra 1-1 ág kakukkfűvel és rozmaringgal, illetve egy szelet vajjal alufóliába csomagoljuk. A halat a grillrácsra fektetjük, és mindkét oldalát kb. 10 percig grillezzük. Fokhagymás bagettet, salátát kínáljunk hozzá.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva

Family Frost dallamFacebook