Hozzávalók:

  • 1kg Family Frost csirkecomb
  • 4ek. liszt
  • 1 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  •  1 ek. olaj
  • 4ek. olívaolaj
  • 1 ek paradicsompüré
  • 1 dl száraz vörösbor
  • só, bors
  • majoránna, kakukkfű
  • 1 csokor petrezselyem
  • 350g Family Frost szeletelt gomba
  • fél citrom leve
  • 1 ek. borecet
  • 1ek. vaj

 


 

Elkészítés:

A csirkecombokat lisztben megforgatjuk.A hagymát ás a fokhagymát tisztítás után apróra vágjuk.A vajat és 1 ek. olajat  felforrósítunk.A csirkecombokat átsütjük rajta, majd a hagymát és a fokhagymát hozzátéve megpirítjuk.A paradicsompürét, a vörösbort, sót, kakukkfüvet összekeverjük, és a csirkéhez adjuk.Fedő alatt 30 percig pároljuk.A petrezselymet megmossuk, és finomra aprítjuk.A gombát a citrom levével megöntözzük.Egy másik serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat.Rátesszük a petrezselyem felét, valamint a gombát, amit saját levében, fedő alatt megpárolunk és lepirítunk.Ecettel ízesítjük, és a csirkére öntjük.Összeforraljuk, és a maradék petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

Family Frost dallamFacebook