Hozzávalók:
- barna mártás 2 dl,
- bor (vörös) 1 dl,
- bors,
- burgonya 40 dkg,
- fokhagyma 3 gerezd,
- Family Frost gomba 20 dkg,
- Family Frost kacsamáj 70 dkg,
- majoranna,
- petrezselyem 1 csomag,
- só,
- tejföl 1 dl
- újhagyma 45 dkg
Elkészítése:
Először sós vízben megfőzzük a burgonyát. A kacsamájat előfőzzük, lehűtjük. Az újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát szeletekre, lepirítjuk vele együtt a majoránnát, rátesszük a szeletekre vágott gombát felengedjük barna mártással és vörösborral, erre tesszük kacsamáj darabokat. A burgonyát közben puhára főzzük, leszűrjük, összetörjük. Tejföl hozzáadásával pürét készítünk belőle. Petrezselyemzölddel fűszerezzük, kevés borsot is szórhatunk bele. Tálaljuk, díszítésnek a saját anyagából választunk, újhagymát és petrezselyemzöldet használtunk.