Hozzávalók 6 személyre:
- 80 dkg Family Frost kacsamáj,
- 30 dkg Family Frost gomba,
- 10 dkg zsír,
- 8 dkg liszt,
- 3 dkg vaj,
- 2 dkg vöröshagyma,
- 1,5 dl tejszín,
- 1 csomó petrezselyemzöldje,
- 3 dkg ételízesítő,
- 2 g őrölt bors,
- 2 dkg só
Elkészítése:
A májat 15-16 szeletre vágjuk, és sütésig félretesszük. A finomra vágott hagymát zsíron megfonnyasztjuk, megszórjuk vágott petrezselyemmel, és hozzáöntjük a felszeletelt gombát . Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel fűszerezzük, rövid ideig forraljuk, majd habarással sűrítjük. Végül belekeverjük a tejszínt, s tetejére vajdarabkákat teszünk. A májat kevés zsíron megsütjük, s tálaláskor a gombamártással leöntjük. Sós burgonyát vagy párolt rizst adunk hozzá