Kocsonyázott zöldség

Hozzávalók:

  • 20 dkg Family Frost zöldborsó
  • 20 dkg Family Frost brokkoli
  • 20 dkg Family Frost karfiol
  • 1 tojás
  • ¼ paprika
  • 3 dl víz
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 3 dkg zselatin
  • Fehérbors

 


 

Elkészítés:

A zöldségeket sós vízben főzzük be nem teljesen puhára. Majd leszűrjük és lehűtjük őket. A tojást keményre főzzük és cikkekre vágjuk,a paprikákat felcsíkozzuk,a vizet a borral együtt felforraljuk, a zselatint kevés vízben elkeverjük,majd a vizes borhoz öntjük. Ha az aszpik megszilárdult akkor egy jénaiba belerétegezzük a hozzávalókat ,az egyes rétegeket pedig leöntjük zselatinnal majd lehűtjük. Tálaláshoz felszeleteljük mind egy tortát.

Family Frost dallamFacebook