Hozzávalók:
- 4 db Family Frost-os csirkecomb
- 1,5 kg sütőtök
- 2 evők. Méz
- 1 dl citromlé
- Bors, só,
- ételízesítő,
- vaj
Elkészítés:
A combokat előtte nap megsózzuk, megborsozzunk és éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap vajjal kikent tepsiben egymás mellé fektetjük, néhány kanál vizet rakunk alá. Az edényt fóliával lefedjük és előmelegített sütőbe 25-30 percig pároljuk. Két púpozott evőkanál vajat megolvasztunk, összekeverjük mézzel, citromlével és megborsózzuk. Ezután a combokat gyakran kenegetjük, a mézes keverékkel mire a hús megpirul, a keverék is elfogy. A grillezett tökökhöz kis darabokra vágjuk, kevés ételízesítővel megszórjuk, és olvasztott vajjal megkenjük és felforrósított grillen mind két oldalát megsütjük.