Hozzávalók:
- 8 tojás
- 20 dkg Family Frost parajkrém
- 2 db tömlös natúr sajtkrém
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejszín
- 1 e.k.liszt
- Olaj
- 25 dkg Family Frost gomba
- 1 kis fej vöröshagyma
- Só
- Bors
Elkészítés:
A parajt kiolvasztjuk,kevés olajon megfuttatjuk,sózzuk,borsozzuk és belereszeljük a fokhagymát. Kevés liszttel meghintjük, tejszínnel felöntjük, kiforraljuk, belekeverjük a sajtkrémet és félretesszük. A tojásokat 4 csészébe kettesével felütjük,kevés sót adunk hozzá,villával összekeverjük. Két-két tojásból a palacsintához hasonló lepényeket sütünk,de nem fordítjuk meg,hanem amikor félig már megsült az egyik fele,megszórjuk reszelt sajttal,és hagyjuk tovább sülni egy kicsit. Tálcára csúsztatjuk,úgy ,hogy továbbra is a sajtos fele legyen felfelé. Még melegen megkenjük a parajos krémmel,és jó szorosan feltekerjük. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a gombát,sózzuk.,borsozzuk és puhára pirítjuk. A tojásos tekercseket 1-1.5 cm vastag szeletekre vágjuk és a pirított gombával tálaljuk.