Pecsenye kacsamáj mandulabundában recept

Hozzávalók 3 főre

  • 50 dkg pecsenye Family Frost kacsamáj (tisztítva)
  • 10 dkg finomliszt
  • 2 db tojás
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 10 dkg mandulapehely
  • 0.5 dl napraforgó olaj
  • 4 teáskanál áfonyadzsem
  • 50 dkg burgonyapüré

 


 

Elkészítés

A tojásokat sózzuk-borsozzuk, majd villával felverjük, a lisztet és a mandulapelyhet egy-egy tányérba öntjük.

  • Liszt-tojás-mandulapehely sorrendben bepanírozzuk a májakat.
  • Felhevítjük az olajat, és mindkét oldalán ropogósra sütjük a kacsamájat.
  • Áfonyalekvárral és krumplipürével tálaljuk.
Family Frost dallamFacebook