Hozzávalók:
- 3 dl tejszín
- 3 dl tej
- 2 db tojás
- 2 evők. Olaj
- Só
- 2 g liszt
- 450 g Family Frost-os spárga
- 220 g camembert sajt
- 150g szeletelt sonka
- 50 g reszelt sajt (trappista)
Elkészítés:
A tojásokból, tejből és 1 evőkanál olajból, egy csipet sóból és lisztből készítsünk palacsintatésztát és süssünk belől 8 db palacsintát. Spárgát sós vízben pároljuk meg. A tejszint főzzük, feladjuk, hozzá camembert sajtot kevergessük, amíg a sajt fel nem olvad majd hadjuk kihűlni a palacsintákat kenjük meg sajtmártással fektessünk rájuk 1-1 szelet sonkát 2 szál spárgát és tekerjük fel szorosan és vágjuk félbe őket. A maradék tejszínes mártás felét öntsük egy kivajazott tűzálló tálba fektessük rá a palacsintákat és a megmaradt spárgákat öntsük le. a maradékmártással szórjuk meg reszelt sajttal és süssük 220 fokon 10-15 percig.