Sült lazac zöldbabbal

Hozzávalók:

  • 4 szelet Family Frost-os lazacfilé
  • 1 db citrom
  • Őrölt színes bors
  • 5 evők. olíva ólja
  • 40 dkg Family Frost-os zöldbab
  • 10 db fekete olíva bogyó
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 30 dkg spagetti
  • Bazsalikom díszítéshez

 


Elkészítés:

A lazacfiléket sózzuk, borsozzuk, meg majd tegyük egy tálba őket. Facsarjuk, rájuk a citrom levét locsoljuk meg az Oliva olajjal. Fedjük le és tegyük hűtőbe 2 órára. A babot pároljuk meg kb.5 percig forraljuk majd szűrjük le és öblítsük le hideg vízzel és pirítsuk meg 2 evőkanál olíva olajon. adjuk hozzá a felszeletelt olíva bogyókat és a félbevágott paradicsomot majd sózzuk, borsozzuk. a spagettit főzzük ki sós vízben majd szűrjük le és tartsuk melegen. a bepácolt halat tegyük, sütőpapírral kibélelt tepsire majd süssük 210 fokra előmelegített sütőbe kb. 10 percig. Ha kész tálalhatjuk, majd díszítjük friss bazsalikommal.

Family Frost dallamFacebook