Hozzávalók:
- 50 dkg Family Frost-os vörös sügérszelet
- 5dkg vaj
- 3dl főzőtejszín
- 4 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál daráltdió
- 2 db babérlevél
- 5 szem szemes bors
- 1evk. Ételízesítő, őrölt fehérbors, só
Elkészítés:
A sügérszeleteket lesózva állni hagyjuk amíg a mártást elkészítjük. A fokhagymát apróra vágjuk a vajat megolvasztjuk. A tejszint összekeverjük sóval fehérborssal ételízesítővel fokhagymával és dióval. Egy jénai tálba beletesszük az olvasztott vajat hozzáöntünk 1 dl vizet belerakjuk a szemes borsot és a babérleveleket. Bele fektetjük a sügérszeleteket és a tejszínes mártást ráöntjük. Közepes hőmérsékleten 25-30 percig sütjük.