Zöld ceruzabab libamájjal és friss rozmaringos olívaolajjal

Hozzávalók:

  • 20 dkg Family Frost ceruzabab,
  • 4 szelet sonka,
  • pirított kukorica,
  • libamáj,
  • 4 kanálnyi friss rozmaringos olívaolaj,
  • turbolya,
  • tengeri só

 


 

Elkészítés:

Bab: Főzze meg, de ne túl puhára, és hűtse le, így megtartja a színét.
Sonka: Vágja csíkokra.
Libamáj: Hámozóval vágja kis szeletekre.

  1.  Keverje össze a babot a sonkával, egy kevés pirított kukoricával és a friss rozmaringos olívaolajjal.
  2. Tegye a babot egy tányér közepére, és fedje a libamáj szeletekkel.
  3. Ízesítse a pirított fokhagymás olívaolajjal, aprított pirított kukoricával, a turbolyával és a tengeri sóval.
Family Frost dallamFacebook