Hozzávalók:
- 60 dkg pulykamell,
- 20 dkg Family Frost gomba,
- 20 dkg sárgarépa,
- 20 dkg Family Frost zöldborsó,
- 20 dkg Family Frost kelbimbó,
- 20 dkg Family Frost brokkoli,
- 20 dkg Family Frost kukorica,
- 1 fej vöröshagyma, reszelt sajt,
- petrezselyemzöld,
- margarin,
- só, bors,
- szárnyas fűszerkeverék.
Elkészítés:
A pulykamellet vékonyra szeleteljük, és szárnyas fűszerkeverékkel beszórjuk. A zöldségeket összekeverjük. Egy kimargarinozott edénybe, hagymát karikázunk. Erre fektetjük a pulykamell-szeletek felét, és egyenletesen rásimítjuk a vegyes zöldség felét is. Következő rétegként újra pulykamell-szeleteket fektetünk a tálba, majd a vegyes zöldség másik felét. A tetejére margarindarabokat morzsolunk, majd lefedve a sütőbe tesszük, és 500 Won 20 percig pároljuk. Ezután kivesszük, ráreszeljük a sajtot és 3 perc alatt 500 Won, fedő nélkül aranybarnára pirítjuk.