Összetevők:
ivóvíz, cukor, BÚZALISZT, TELJES TOJÁSLÉ [pasztörizált és lehűtött TOJÁS (93%), ivóvíz, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)], hidrogénezett növényi zsír (kókusz), margarin [növényi olajok és zsírok (pálma, repce, kókusz, részlegesen hidrogénezett pálma-változó arány-ban), ZSíROS TEJPOR, zsíros kakaópor (3,3%), vaníliaízű pudingpor (kukori-cakeményítő, étkezési só, aroma, színezékek (beta-karotin, riboflavin), kakaós bevonómassza [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírsze-gény kakaópor (min. 15%), emulgeálószer (SZÓJALECITIN, poliglicerin-poliricinoelát), aroma], emulgeálópaszta [ivóvíz, hordozóanyag (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, szorbit), stabilizátor (zsírsavak nátrium-, kálium- és kalciumsói), hordozóanyag (ethanol), emulgeálószer (poli-oxi-etilén(20)-szorbitan-monolaurát), tartósítószer (kálium-propionát), természe-tes aroma (narancs)], TOJÁSSÁRGÁJA [homogenizált és pasztőrözött TOJÁS-SÁRGÁJA, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei)], zselatin, sütőpor ([térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok, difiszfátok), kukoricakeményítő]. A termék olyan üzemben készült, ahol DIÓFÉLÉKET is felhasználnak.
Elkészítési javaslat:
A terméket fogyasztás előtt kb. 2 órával vegye ki a fagyasztóból és hagyja fel-engedni szobahőmérsékleten. Felbontást követően, a torta alján és oldalán lévő papírt távolítsa el. Ezt követően tárolja a hűtőben és 24 órán belül fogyassza el. A felolvasztáshoz ne használjon mikrohullámú sütőt.