Összetevők:
búzaliszt, ivóvíz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, naprafor-gó, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), sajt (3%)(TEHÉNTEJ, étkezési só, tejsavbaktérium-kultúra, oltóenzim, csomósodást gátló anyag: burgonyakeményítő), élesztő, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), felületkezelő anyag (ivóvíz, borsófehérje, dextróz, kukoricakeményítő), cukor, BÚZAGLUTÉN, ÉDES TEJSAVÓPOR, TELJES KIŐRLÉSŰ ROZSLISZT, ROZSKORPA, ÁRPAMALÁTALISZT, starter kultúra, étkezési sav: tejsav, ecet-sav, aroma, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek (amiláz, xilanáz, lipáz).
A termék olyan üzemben készült, ahol DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, SZÓJÁT, TEJ- és ZELLERSZÁRMAZÉKOT tartalmazó anyagot használnak fel.
Elkészítési javaslat:
1. Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmérsékletre.
2. A tepsi alját vékonyan kenje ki zsiradékkal (margarin, zsír stb.) vagy használjon sütőpapírt.
A fagyott termékeket a tepsibe kell helyezni úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől 2,5 cm távolságra legyenek.
3. A termékek felületét vékonyan vízzel meg kell permetezni, ezután azonnal süthetőek.
4. Előmelegített gázsütőben, vagy elektromos sütőben 175°C-on (5-6. fokozat) 20-23 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 175°C-on 15-18 perc alatt aranybarna színűre kell sütni.
Sütőtípusonként a sütési hőmérséklet és a sütési idő eltérő lehet.