Fornetti sajtos Grissini

Fornetti sajtos Grissini

Egységár: 3099,- Ft/kg
Csomagban: 1000g
3099 Ft
Sütőben
Gyorsfagyasztott leveles tészta sajtos töltelékkel.
Összetevők:
tészta [BÚZALISZT, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, nap-raforgó, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), ivóvíz, cu-kor, jódozott só (étkezési só, kálium-jodid), BÚZAGLUTÉN, TELJES TOJÁS-POR, módosított keményítő, finomított napraforgóolaj, színezék: karotinok, liszktkezelő szerek: aszkorbinsav, enzimek (amiláz, xilanáz, lipáz)]; sajtos tölte-lék (16%) [ivóvíz, sajt (33,5%) (TEHÉNTEJ, étkezési só, tejsavbaktérium-kultúra, oltóenzim, csomósodást gátló anyag: burgonyakeményítő), BÚZA-LISZT, BÚZADARA, édes TEJSAVÓPOR, kukoricakeményítő, sajtpor (2,2%) (szárított SAJT, TEJSAVÓPOR, emulgeálósók: nátrium-foszfátok), TOJÁSFE-HÉRJEPOR, cukor, étkezési sav: citromsav, jódozott só (étkezési só, kálium-jodid), margarin [finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és dig-liceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav]], felület [SZEZÁMMAG, ivóvíz, TOJÁSSÁRGÁJAPOR, jódozott só (étkezési só, kálium-jodid)]. A termék olyan üzemben készült, ahol DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZÓJÁT és ZELLERSZÁRMAZÉKOT tartalmazó anyagot használhatnak fel!
Elkészítési javaslat:
1. Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmér-sékletre.
2. A tepsit fordítsa meg, hogy az alja kerüljön felülre, majd erre helyezze a sütőpapírt.
3. A fagyos termékeket vegye ki a zacskóból és tegye a tepsire úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől meg-közelítőleg 2,5-3 cm távolságra legyenek.
4. Sütést megelőzően a termékek felületét permetezze meg vízzel, ezután azonnal süthetőek.
5. Az előmelegített gázsütőben vagy elektromos sütőben 185-195 °C-on (7-8. fokozat) 15-18 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 185-195 °C-on 14-16 perc alatt süsse a kívánt színűre. Sütőtípusonként a sütési hő-mérséklet és a sütési idő eltérő lehet.
6. A sütést követően a termék fogyasztható.
A jobb élvezeti érték elérése érdekében a termék sütés előtt pihentethető, huzatmentes helyen, szobahőmérsékleten, 20-30 percig.
Átlagos tápérték 100 g–ban:
Energia 1832 kJ/ 439 kcal
Zsír 28 g
-amelyből telített zsírsavak 14 g
Szénhidrát 36 g
-amelyből cukrok 3,4 g
Fehérje 11 g
2,1 g

További javaslataink

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy elsőként értesülhess új termékeinkről és akcióinkról!
Kövess minket!