Összetevők:
tészta [BÚZALISZT, ivóvíz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer: zsírsa-vak mono- és digliceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), cukor, élesztő, BÚZAGLUTÉN, módosított keményítő, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és dig-lecidjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek; kakaós töltelék (23%) [cukor, ivóvíz, kakaópor (14,9%), módosított keményítő, aromák]; felület [ivóvíz, TOJÁSSÁRGÁJAPOR].
A termék olyan üzemben készült, ahol DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, SZÓJÁT, TEJ- és ZELLERSZÁRMAZÉKOT tartalmazó anyagot használnak fel.
Elkészítési javaslat:
Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmérsékletre.
A tepsit fordítsa meg és a sütőpapírt helyezze a tepsire.
A fagyos termékeket vegye ki a zacskóból és tegye a tepsire úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől megközelítőleg 2-3 cm távolságra legyenek.
A tepsire helyezett termékeket huzatmentes helyen, szobahőmérsékleten hagyja pihenni 20-30 percig.
Sütést megelőzően a termékek felületét permetezze meg vízzel, ezután azonnal süthetőek.
Az előmelegített gázsütőben vagy elektromos sütőben 170-185°C-on (5-6. foko-zat) 14-18 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 170-185°C-on 12-16 perc alatt süsse a kívánt színűre.
Sütőtípusonként a sütési hőmérséklet és a sütési idő eltérő lehet.