Összetevők:
panír [BÚZALISZT, ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék (TELJES TOJÁSPOR, étkezési só, burgonyakeményítő, dextróz, fűszerek, cukor, aroma)], csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (32%), ivóvíz, kenyérmorzsa (BÚZALISZT, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő- és adalékkeverék [kukoricakeményítő, étkezési só, SZÓJAFEHÉRJE, fűszerek, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerkivonatok]. A termék nyomokban TEJET, ZELLERT, MUSTÁRT és SZEZÁMMAGOT tartalmazhat.
Elkészítési javaslat:
Serpenyőben / olajsütőben: a csomagolás eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb. 170 °C -on 3-4 perc alatt melegítsük át.
Sütőben: melegítsük elő a sütőt 200 °C -ra. A csomagolás eltávolítását követően helyezzük a fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 12-14 percig. A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.