afrikai HARCSA (Clarias gariepinus) bőr nélküli filé 53%, panírmorzsa (BÚZALISZT, élesztő, étkezési só, fűszerek), panírlé (ivóvíz, búzaliszt, módosított keményítő, étkezési só), ivóvíz, BÚZALISZT, növényi olajok (napraforgó, repce), étkezési só. Nyomokban TEJET, TOJÁST, SZÓJÁT és SZEZÁMMAGOT tartalmazhat. A gondos odafigyelésünk, és a kiemelten kezelt előkészítési folyamat ellenére a termék szálkát tartalmazhat!
Elkészítési javaslat:
Olajsütőben vagy serpenyőben: a fagyos szeleteket bő, forró, 160-170 °C -os olajban 8-10 perc alatt ízlés szerint aranybarnára sütjük.
Sütőben: melegítsük elő a sütőt légkeveréses fokozaton 190 °C -ra. Tegyük a fagyos szeleteket egy sütőpapírral kibélelt tepsire, majd a 190 °C -ra előmelegített, légkeveréses sütőben kb. 15 perc alatt süssük aranybarnára.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak.