Összetevők:
Sajttal töltött csirkemell:
csirkemellhús (41%), ivóvíz, ömlesztett SAJT 15 % [(TEJ, étkezési só, tejoltó, kultúra (TEJ), szilárdító anyag (E509), tartósítószer (E252), színezék E160a), ivóvíz, stabilizáló keverék (módosított keményítő, emulgeáló sók: E452, E331, E450; térfogatnövelő szer: E500), TEJSZÍN, SAJTPOR, színezék (E160a), panírmorzsa [BÚZALISZT, étkezési só, fűszerek (paprika), élesztő, paprikakivonat], baromfibőr, napraforgó-étolaj, morzsa (BÚZALISZT, élesztő, étkezési só), fűszerkészítmény [SZÓJAFEHÉRJE, burgonyakeményítő, emulgeálószerek (E450, E451), fűszerek, ízfokozó (E621), aroma, étkezési só, tartósítószer (E250)], panírpor (BÚZALISZT, BÚZADEXTRIN, burgonyakeményítő, étkezési só). Nyomokban TOJÁST és HALAT tartalmazhat.
Hullámos, sütőben süthető hasábburgonya:
burgonya, napraforgó étolaj.
Elkészítési javaslat:
Sajttal töltött csirkemell:
Serpenyőben: fagyasztott állapotban, bő forró olajban vagy zsiradékban, időnként megforgatva, 4-5 perc alatt elkészíthető.
Olajsütőben: fagyasztott állapotban, bő forró olajban vagy zsiradékban, kb. 160 °C-on, időnként megforgatva, 4-5 perc alatt elkészíthető.
Az elkészítési paraméterek a berendezések teljesítményétől, típusától és az elkészítendő termék méretétől függően változhatnak. A termék mikrohullámú sütőben történő elkészítése nem javasolt.
Hullámos, sütőben süthető hasábburgonya:
Olajsütőben vagy serpenyőben: készítse 175 °C -ra melegített olajban 4-6 percig.
Sütőben: készítse előmelegített sütőben 220 °C -on 15-20 percig. Sütési idő felénél forgassa át a terméket.